Welkom bij SamenAfscheid.nl

Wij kunnen een beveiligde livestream verzorgen van een uitvaartceremonie vanaf elke locatie in Nederland.

Met één of meerdere camera's leggen wij de ceremonie respectvol en vooral onopvallend voor u vast.

Uw familie en vrienden kunnen doormiddel van een unieke login inloggen op onze beveiligde webpagina, waarna ze toegang krijgen tot een hoogwaardige livestream.


SamenAfscheid.nl is onderdeel van Baars Audiovisueel, hierdoor kunnen wij ook ondersteunen met beeld- en geluidsapparatuur alsmede het ontwerpen van presentaties.

Mogelijkheden

meercamera registratie

Met meerdere 'op afstand bestuurbare' camera's leggen wij de ceremonie respectvol en vooral onopvallend voor u vast. Door gebruik te maken van meerdere microfoons of een aansluiting van de geluidsinstallatie te gebruiken zorgen we naast een perfect beeld ook voor goed geluid op de livestream.

Beveiligde stream 

Uw familie en vrienden kunnen doormiddel van een unieke code en wachtwoord inloggen op onze beveiligde webpagina, waarna ze toegang krijgen tot de livestream. Op deze manier bepaalt u wie er mee mag kijken en wie niet.

14 dagen terug te kijken*

De livestream blijft standaard 14 dagen terug te kijken met de verstrekte inloggegevens. Indien gewenst is deze periode aan te passen naar wens. Tevens is er de mogelijkheid om de ceremonie op te nemen en op USB stick mee te krijgen

200 kijkers*

Bij het standaard pakket is het mogelijk om tot 200 gelijktijdige kijkers te hebben. Mochten er meer kijkers gewenst zijn is er probleemloos op te schalen tot 500 gelijktijdige kijkers. Bij meer dan 500 kijkers zal er monitoring van de stream moeten plaatsvinden.

Impressie 

Contact

SamenAfscheid.nl

Onderdeel van Baars Audiovisueel,

Adres: Tra 38, 8084 CX 't Harde

Land: Nederland


Telefoon:+31 (0)525 656 407

E-mail: info@samenafscheid.nl


KvK: 27358848

BTW-id: NL001986741B93

Social

Facebook

Whatsapp